Obrus plamoodporny H232
| Materiał: | 100% poliester, gładki z delikatną kosteczką | 
| Gramatura tkaniny: | ok. 250 g/m2 | 
| Wykończenie: | plamoodporne HT | 
| Max. szer. obrusa: | 178 cm, długość bez ograniczeń | 
| Termin realizacji: | od 2 do 5 dni roboczych | 
To jest konfigurator obrusów H232.
Poniżej w 4 krokach zamówisz obrus(y) na dowolny wymiar.
| 
		 | 
| 
		 | 
Obrusy H232, gładkie z delikatną kosteczką to wysokiej jakości obrusy dla branży gastronomicznej o rozszerzonych walorach użytkowych. 
Wykonane zostały z nowoczesnych mikrowłókien poliestrowych, charakteryzujących się bardzo dużą wytrzymałością na działanie czynników mechanicznych, dzięki czemu obrusy są bardzo mocne i trwałe. Gramatura wynosi ok. 250 g/m2, są to więc obrusy grube i masywne, co sprawia, że stabilnie i estetycznie układają się na stole.
Obrusy H232 posiadają bardzo dobrą apreturę plamoodporną - zastosowano w nich wysokiej jakości apreturę HT (Hi-Tec).
Są to obrusy na długie lata użytkowania. Znajdują szerokie zastosowanie w branży gastronomicznej.
Wykonane zostały z nowoczesnych mikrowłókien poliestrowych, charakteryzujących się bardzo dużą wytrzymałością na działanie czynników mechanicznych, dzięki czemu obrusy są bardzo mocne i trwałe. Gramatura wynosi ok. 250 g/m2, są to więc obrusy grube i masywne, co sprawia, że stabilnie i estetycznie układają się na stole.
Obrusy H232 posiadają bardzo dobrą apreturę plamoodporną - zastosowano w nich wysokiej jakości apreturę HT (Hi-Tec).
Są to obrusy na długie lata użytkowania. Znajdują szerokie zastosowanie w branży gastronomicznej.
|   | 
Obrusy H232 produkujemy z tkaniny posiadającej certyfikat Oeko-Tex Standard 100. | 
| Materiał - 100% poliester | 
| Temperatura prania - 40 st. C | 
| Wykurcz po praniu - do 1% | 
| Wybielanie - nie wybielać | 
| Pranie chemiczne - czyścić w chloretylenie lub benzynie | 
| Prasowanie - prasować w temperaturze max. 150 st. C | 
| Suszenie mechaniczne - nie suszyć bębnowo | 
		



















































































